آفتابنیوز : مصطفی سالاری در نشست کمیته تخصصی برنج، بر لزوم پرهیز از کلیگویی در این گونه نشستها تاکید کرد و افزود: باید با هدفگذاری و تعیین وضع موجود و مطلوب با برنامه ریزی صحیح در جهت رسیدن به هدف تلاش کنیم.
استاندار گیلان، با بیان اینکه مدیران باید دغدغه حل مشکلات مردم را داشته باشند اظهار کرد: باید با ارائه راه حل مناسب مشکلات مردم را برطرف کنیم.
وی ادامه داد: استراتژی صحیح این است که امروز به درستی چاره اندیشی و حمایت های لازم صورت پذیرد تا در وضعیتی قرار نگیریم که توان چارهاندیشی نداشته باشیم.
این مقام مسئول، با بیان اینکه همه باید کمک کنیم تا برنامههای تدوین شده در بخش های مختلف به نحو مطلوب، اجرایی و عملیاتی شوند گفت: در جلسات بعدی کمیته تخصصی برنج باید همانند دیگر کمیتهها موارد به صورت کمی و با تقسیم کار مناسب دنبال گردد.
نماینده عالی دولت در گیلان، با اشاره به نقش مهم مراکز تحقیقات در توسعه محصولات کشاورزی عنوان کرد: وظیفه مراکز تحقیقات کشاورزی صرفا انجام آزمایش نیست بلکه در بحث ارقام محصول، می تواند با بهره گیری از مطالعات و تحقیقات صورت گرفته در دنیا و سازگار نمودن آن با محیط کشور با معرفی ارقام مناسب در جهت خدمت رسانی بهتر به کشاورزان عزیز تلاش کند.
وی خواستار ارائه راه حل مشکلات کشاورزی توسط مراکز تحقیقاتی شد و افزود: از دستگاههای اجرایی متولی بخش کشاورزی، انتظار پاسخدهی مناسب به موارد مطروحه و سوالات کشاورزان را دارم.
سالاری کرد: مباحث افزایش کمی و کیفی محصول، تسطیح اراضی، مکانیزاسیون، کود دهی علمی زمین، ترویج کشت دوم با هدف کمک به معیشت کشاورزان و کاهش میزان پرت برنج در شالیکوبی ها از جمله نکات مهمی است که باید به آن توجه ویژه ای داشته باشیم.
استاندار گیلان، بر لزوم تدوین برنامه راهبردی و داشتن برنامه میان مدت و بلند مدت در بخش برنج تاکید کرد و گفت: باید در جهت افزایش کمی و کیفی محصول برنج تلاش کنیم و براساس برنامه کار را به جلو پیش ببریم.
وی بر ضرورت برندسازی و بسته بندی مناسب برنج تاکید کرد و متذکر شد: با تحقق این مهم دیگر امکان نفوذ برنجهای بی کیفیت در این چرخه را حذف خواهیم کرد.
سالاری اضافه کرد: دولت از راهکارهایی که منجر به رفع دغدغه های کشاورزان برنجکار شود، حمایت می کند و مسئولان نیز باید برای رفع این دغدغه ها، برنامه عملی داشته باشند.
ایسنا